Söndag

Skriver så pass sent att det redan hunnit bli ny dag (Måndag)...

Men idag så vaknade jag upp hemma hos Petter, då jag och Eddan va i Petters lägenhet och minilanade en natt då Petter jobbade, va väll uppe till 6 och sen sov jag till ca 12:30 tiden då jag skulle upp och jobba vid 14:00. Tog då 12ans buss iväg till jobbet som jag nästan missade, men hann med den precis i tid och kom lagom till jobbet.

Sen jobbade jag en massa och sedan jag kommit hem har jag pratat med Danne, spelat lite, installerat lite program och kollat ut en drömmobil, HTC Touch Pro (Hopppas man får råd att köpa den sen någon dag bara...). Men ska väll ta och sova lite nu.

Hallsberg

Var idag med pappa ut till Hallsberg då han visade bilder från året 2008 för en församling där. Träffade då även farmor och Danne tajmade in att ringa då det just skulle börja. Fick iaf övningsköra dit och hem och sen så tjänade jag även ihop 100kr då jag sålde en massa vykort åt pappa. :)

November

Fy vad tiden gått fort de senaste veckorna då jag nästan bara jobbat/pluggat och varit lite med kompisar. Inte blivit mycket uppdaterande varken här eller på bilddagboken.. Har lixom prioriterat mycket annat före det... Men men, har iaf gjort lite roliga resor till Nässjö, Göteborg och snart även Stockholm också skulle jag tro. :)

Ha de gött om någon läser detta. ^^

RSS 2.0