Torsdag - Valborg

Idag har jag ännu inte gjort så värst mycket.. Varit nere på pappas labb ett tag och fottade lite med pappa och så tog vi och rengjorde hans golv där med T-röd för att få bort en massa tejp fläckar.

Nu ska jag dra och handla lite till mamma på coop och sen så styr det iväg mot Lindesberg med Krille, Mathilda och Becka. =D


Edit:
Efter jag handlat så tog jag bilen och åkte iväg till Krille för att hämta honom och sen åkte vi till Becka och hämtade henne, sen vidare till Willys för att handla endel. Efter det så styrde vi vidare mot tågstationen och hämtade upp Mathilda. Sen så tog vi och rätt snart började åka mot Linde. Stannade till vid Coop Forum Lillån. För att vi hade glömt pommesen hemma och Krille ville ha mera öl. xD

Senare kom vi fram till Linde, hade lite problem med att hitta hem till Torben. Fast tillslut så gick det också.
Väl där så vart det grillkväll med mycket god mat och trevligt folk. :) Torbens mamma var också med på festen och var full hon med, vilket var rätt roligt. ^^

Efter att ha haft jätte trevligt hela kvällen så tog jag och Rebecka och åkte hem igen sen vid 23-tiden. Jag drog vidare till jobbet efter att ha lämnat av Becka. Sen så jobbade jag min kanske jobbigaste natt hittills med MASSOR av folk! och alla skulle så klart ha hamburgare då vi hade kampanj på den också.. -.-

Onsdag - Jobbdag

Varit på jobbet i stort sett hela dagen. Jobbade 13:00-22:30 så...

Tisdag - Serviceträning

Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att vara iväg på den där serviceträningen som var för en massa Statoil folk på Scandic hotel västhaga. Jag och Henke som var där från våran station, så var vi väll ca 20 pers där då och gjorde en massa olika övningar och så.

Hotel frukost, lunch och eftermiddags fika vart det också. :D
Så man klagar inte. ;)

Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. :)

Måndag - Sjuk!

Vaknade upp och hade massor av ont och var sjuk som fan! Typ ont i halsen och huvudet en massa..

Gick i varje fall upp på stan vid 13 tiden och träffade först Gustav och Maria, sen så kom Fredd och Petter gåendes som jag egentligen åkte till stan för att träffa, så pratade vi ett tag där. Sen så gick vi vidare till Game där jag och Fredd och Bobban väntade utaför då Petter gick in på game för att köpa en xbox360 dosa till sin dator till alla sina emulatorspel. ^^

Sen när vi var på väg tillbaka till Petter igen så såg jag Becka på håll och vinkade till mig henne så stod vi och pratade i säkert 15min eller så :)

Var hos Petter ett tag sen och så spelade vi emulator spel som smash 64 och så. ;)


Sen så tog jag och drog hem för att ta det lugnt och vila ner min sjukdom bara..
Ringde E och sen så sovdax.

Söndag - Jobbdag

upp vid 11, smått förkyld, jobba 13:00-23:00, sova.

Lördag - Jobbdag

Sov till 14:00, upp och duscha / äta mat, dra till jobbet 15:15, jobba 15:30-24:00, hem, sova.

Fredag - Fest

Sova länge, vakna vid 16, tanka, åka runt på massa system vid 18:30, hem med bilen, cykla till Fredd, förfest, dra till Krilles kompis i almby, tillbaka till Krille, köpte pizza på grillcorner, efterfest, träffa x, sova vid 07:00.

Torsdag - Marieberg, Petters hund

Apple, Marie, Marieberg 22, Petters hund bob marley aka bobban, jobba natt, träffa x

Onsdag - Studiofotografering

Var nere i pappas studio idag och fottade en hel del.
Åkte även Garphyttan tur och retur, var på subway, såg google bilen och köpte en kortläsare på netonnet. :)

Tisdag - IKEA

Idag så styrdes det först Subway med Petter och Steff, sen kom även Tommy. Så åkte vi vidare ut till IKEA och kollade runt på massa olika soffor och annat skoj. Efter det så skulle Tommy dra in till stan igen för att jobba klart det sista han hade kvar för dagen. Så då åkte jag, Petter och Steff vidare till Toys 'r' us och gick in där å vandra runt bland alla leksaker å hittade värsta coola latex svärden vi höll på å lekte med. :D Efter det styrde vi in på Stadium ett tag och sen Godis stället där innan vi åkte hem igen.
Sen så har jag mest chillat hos Petter och Fredd ett bra tag innan jag vart tvungen att åka hem igen vid 18 tiden då pappa skulle ha bilen. Efter det så har jag bara varit hemma och ätit mat och suttit vid datorn å så.. men nu ska jag sätta mig och spela Guitar Hero ett bra tag och sen är det väll dags att lägga sig tidigt idag så man kommer upp rätt tidigt imorgon igen. :)

Måndag - Farfars födelsedag

Idag fyller farfar Gösta 83 år.

Så först så åkte jag och pappa iväg till ICA och handlade lite mat å så.. för att han skulle åka iväg sen på eftermiddagen till Västerås för att fotta lappugglan igen. Efter det så chillade jag hemma ett bra tag. Sen framåt eftermiddagen så tog jag och lånade bilen, åkte ner till Statoil och växlade till mig en tjuga som jag var skyldig Petter, då var det Liz som jobbade så pratade lite med henne. Åkte sedan över till farfar, där jag fick kaffe, bulle och tosca kaka. Kusin Bea och farbror Göran var också där. Så det var riktigt trevligt, var väll där i iaf 40 min. Sen åkte jag över till Petter och chillade hos honom ett bra tag för att sen i natten vid typ 00:30 åka ut och glida lite med bilen vid Vivalla och sen över stan en sväng och förbi Statoil igen där jag då träffade Matte och köpte mig ett äpple och pratade med honom ett tag å så innan jag åkte hem för att sen sova.


Btw. Så vann även ÖSK med 2-0 på behrn arena också. :D

Söndag - Innebandy

Denna dagen vart det inte mycket gjort.

Vaknade vid 16 tiden typ.. Gick upp och åt. Åkte sen till Garphyttan för att spela innebandy. Inga målvakter idag så det vart lag med 5 i varje och småmål.

Efter det så åkte jag hem igen för att sen äta, duscha och ringa Emma ett tag innan det var dags att sova.

Lördag - Robinson

Vart chilldag hos Petter. Amanda kom förbi och så kollade vi på Robinson och Phone booth.

Men nu ska jag ta och äta ngn pizza bit och dra iväg till jobbet..


Edit:
Jobbade tillsammans med Max idag då Gustav fick jobba 16-00 passet. Så det var honom jag då tog och bytte av.

Fredag - Inlines, Fest hos Krille, Jobb

Dags att dra ut i solen och åka inlines!! :D


Edit:
Chillade runt endel på stan på inlines.

Sen mot kvällen så tog jag och åkte bil över till Krille. Där det styrdes fest och fyllebasket. Jag drack inget då jag själv skulle till jobbet senare.

Efter att vi spelat basket ett tag så gick jag och mötte Amanda. Så gick vi iväg för att möta hennes kompis Lisa, sen så kom Krille, Fredd, Petter och alla andra då de var påväg tillbaka till Krilles lägenhet. Så jag, Amanda och Lisa tog och hängde på dit.
Fest styrdes med fullt ös! :D

Sen vid 22:45 ungefär var det dags för mig att dra mig hemmåt men Amanda och Lisa hade så skoj att de ville stanna kvar. Så jag tog mig hem med bilen, åt lite hemmagjord pizza. För att sen åka till jobbet och jobba ytterligare en natt med Gustav. :) Dock så har nedräkningen börjat tills dess att vi inte längre kommer jobba tillsammans dock. :/ Men vi får rätt nice schema iaf. :D 7/7 schemat som börjar vecka 21.

Torsdag - Farbror kom förbi

Segat igång dagen som vanligt nu mera... Borde väll ta och ställa om rätt till nästa vecka sen. Men nu är det ju ändå meningslöst då jag ändå ska jobba imorgon.
Klockan är nu 12:30 och jag funderade på att gå ut och sola förut, men så klart skulle solen gå i moln. Så har gått in igen och höllt på lite med nätverket som strulade.

Men funderar på att sätta mig och spela lite Guitar hero nu och kanske fixa lite med Dell8300an.. Har ju trots allt inte spelat GH på typ 2 veckor nu. :O


Edit:
Klockan är nu 22:33 och jag har just spelat klart det sista Guitar Hero. Dröjde visst till 21:30 innan jag ens började spela det. Så var lite seg på den fronten..

Men har mest suttit hemma idag och försökt lära mig hur man designar bloggar, och fått till vissa framsteg ändå. Så det kanske blir en blogg av det hela tillslut i alla fall.

Så kom farbror Göran och var här i 30 min på kvällen också mellan 20:30-21:00 innan han skulle fara vidare hem till Göteborg. Så det bröjer väll 1,5 timma till nu innan han är hemma igen. Så skulle han visst till Lindköping imorgon också... Att han orkar. Fast det är ju ändå kul att köra bil och han får se mycket av Sverige iaf. Så man är väll lite avis på han ändå.

Gjorde som sagt inte mycket idag, var ute en sväng och åkte inlines bara för att komma ut lite. Men annars inte ett dugg typ.

Tack för mig, Godnatt i tid innan 11 för en gångs skull. :D

Onsdag - Nya minnet till bärbara

Idag så chillade jag rätt länge. Gick inte upp förns 11 tiden, sen så åt jag och sen kollade igenom pappas DVD. Efter det så åkte jag och hämtade farmor sen vid typ 13:30. Sen så åt vi lite påsklunch här typ. Sen så drog jag över till Petter vid 16 tiden där även Tommy var. Chillade där ett bra tag. Sen åkte vi till Rosta rampen vid typ 18 tiden.. och drog hem igen vid 19:40 typ.

Det var ungefär min dag.
Så fick jag även hem mitt nya 2GB minne till bärbara datorn idag som jag ska försöka sätta in nu.


Edit:
Yeay! Minnet gick prima att sätta i... :) Så nu har man 3GB i den också, flöt på som fan! :D

Tisdagen - Jobbmöte, How i met your mother

Känner att alla datum blir helt fel här eftersom att jag oftast brukar skriva om gårdagen då jag skriver på min blogg.

Men igår så var det i alla fall tisdag, och jag gjorde inte så jättemycket då heller. Gick först över till Gustav en sväng och var där ett tag, sen gick vi upp på stan och in på törnkvist hattar där Gustav hämtade ut sin studentmössa. Sen vidare till banana moon ett tag för att sen dela på oss och jag drog hem till Petter i ca 30 min. Sen så iväg till jobbet där jag och Gustav fick vårat nya schema och sen så var det genomgång av lite olika saker på jobbet.

Efter det så drog jag hem, åt.. chillade och kollade how i met your mother och sen sov.

Annandag påsk

Vet inte riktigt vad som kommer hända än idag. Men vill iaf ha rätt datum på detta inlägget för en gångs skull. ^^

Har nyss ätit frukost såhär vid 14 tiden typ och sen så suttit på baksidan i kortbyxor och chillat med datorn i knät å skrivit om gårdagen. Vet iaf att kusinen Sofia visst ska komma förbi idag och stanna några nätter. Så ska väll in och städa lite nu.

Sen måste jag försöka vända rätt dygnet nu igen.  Men nu ska jag dra. HEJS!



Vart inte mycket jag gjorde denna dagen tillslut. Var mest hemma och så städade jag lite och satte upp en fjärilstavla på väggen. Bara riktigt nöjd över hur mitt rum nu ser ut. :)

Påskdagen

Dagen började med att jag gick upp vid 09:00. Duschade och åt frukost för att sedan vid 10 tiden bli upphämtad av Tommy och Julia. Så åkte vi över till Fredd och hämtade upp honom. Efter det så bar de iväg till Karlskoga och in till Boda borg :)

Kom dit vid ca 11 tiden. Vi körde på och hade tillslut lyckats klara av hela 12 banor faktiskt. Men synd var det dock att vi missade 3 banor som vi misslyckades på sista rummet bara. Vi hade nog kunnat klara av iaf labyrinten om inte Julia hade gått rakt in i en sensor dock. :/ Men sen pallade vi inte köra om den igen eftersom att det var så sjukt jobbigt med allt klättrande upp och ner. Sen så på prispallen så fastnade vi på sista rummet där det var ngn sjukt skumm hoppa hage grej som man fick köra om allt om man gjorde ett enda misstag. Vi började iaf hitta lite färger här och var på väggarna men lyckades inte knäcka den rätta koden. :( Sen så var det på spindelnätet också. Kommer inte riktigt ihåg vilket rum vi fastnade på där. Men vid 16:30 så var vi iaf helt slut i knän och så.. Så då gav vi upp eftersom att de ändå stänger vid 17 tiden.

Åkte då hem och jag å Fredd vart avsläppta hos mig. Så gick vi in och så lånade jag bilen, hämtade Claes som hade lanat hos Calle och Simon. Sen så lämnade vi av Claes. Åkte till viktoria och köpte pizza och åkte sen iväg till stadsparken där vi satte oss och åt pizza och chillade med Krille, Matilda och några andra jag knappt känner som heter Grip, Robert, Maja och Madde(?). Efter det så åkte vi över till Rosta rampen och chillade där i några timmar tills det att klockan var typ 22:00 och de var skit mörkt. Då hade de ändå skateat med helljus ifrån bilen i ca 30 min också. ^^

Så for vi iväg 6 pers i bilen förbi Statoil västhaga och tankade sen vidare till Krille där vi tillbringade resten av kvällen med att spela Tekken 3. :D Sen var jag så sjukt trött att jag åkte hem för att sova, trodde jag! Men i alla fall.. Då jag skulle ta bilen och åka iväg så hade jag blivit nästan helt inblockad av en ambulans också -.-

Sen när jag väl hade kommit hem och satt mig vid datorn för att bara kolla lite sen sova, så skrev Petter på msn.. "Häng med till klaras! 29kr öl/cider" på en söndag.. Så jag vart av ngn anledning taggad och hängde med. Så jag, Petter, Harald och Fredrika drog dit iaf. Men efter bara en cider innan jag gick in och 2 öl väl där.. Så drog vi efter att bara varit där i bara 20 min kanske för att det sög! Musiken var alldeles för hög så man inte ens kunde prata. Men när vi gick där ifrån så hade vi mycket roligare än när vi väl var där. För då kunde vi iaf prata och skratta tillsammans och så var iaf jag och Fredrika rätt dragna och Petter å Harald väldigt smått iaf så de var rätt skoj. ^^ Sen vidare till grillcorner och köpte med oss varsin pizza. Gick till Petter och åt de och kollade kvarteret skatan klipp för att sen dra hem igen vid ca 02:30.

Sen var min dag över!

Påskafton

Idag så var jag först här hemma och hjälpte pappa med att bära ut trädgårdmöblerna från altanen och fixade med det. Sen så tog jag och åt en mycket god frukost vid 14 tiden ute i solen med mamma och pappa. Efter det drog jag hem till farfar för att hjälpa honom med tvn/ställa tiden på en termometer och nummerpresentatör. Sen så lånade jag med hans bil och körde hem den till våran uppfart.

Efter jag varit hemma ett litet tag bara så tog jag och drog över till Fredd på Inlines (som jag nu plockat fram inför sommaren :) ). Väl där så slog jag mig ner på en filt på deras utgård även tillsammans med Krille och hans flickvän. Så rökte vi lite vattenpipa och göttade oss i solen.
Sen när vi suttit där i ca 1 timma så tog jag och Fredd och skulle gå för att köpa en pizza till honom. Men Fredd var typ så jävla bakis efter 2 noffes och han rökt pipa i 2 timmar så att han nästan svimmade på vägen dit. Så jag åkte i förväg på inlinesen och köpte pizzan till Fredd, vände sedan tillbaka och så satte vi oss på trotoarkanten och åt. :)

Sen efter det så var jag tvungen att åka hem, så tog jag mig en snabb dusch och sen så åkte jag och Claes iväg i vår bil till Patrik där vi var bjudna på påskmiddag. Allt smakade mycket gott och vi kollade sedan på expedition robinson och aristocats på tv. Sen åt jag lite tårta bara och så tog jag farfars bil tillbaka till staden efter det för att sen börja jobba vid 22:00 med Gustav fram till 12-slaget, sen så var det med Max fram till 03:30 vart det visst.

Men nu är klockan mycket.. :S  04:20 och det är dags att lägga sig och sova, för jag ska ju upp vid 09:10 imorgon för att tagga inför Boda borg som jag, Fredd, Tommy och Julia ska besöga då. :D
Godnatt

Sovdags

Nu vart det visst sängen

Långfredagen avklarad

Sov rätt länge då jag hade jobbat så sjukt länge igår natt. När jag sen väl vaknade vid ca 17 tiden så tog jag och gick upp och åt lite mat. Efter det så tog jag och skjutsade Claes till Kalle och Simon då han skulle ta och lana där. Sen så tog jag och åkte till ICA där jag köpte på mig sjukt mycket påskgodis för att sen ta mig hem till Petter där jag chilade under kvällen och tittade på south park och how i met your mother.

Vid 21:30 så tog jag bilen och åkte hem igen för att sen byta till cykeln och cykla iväg till jobbet. Natten sen på jobbet var väldigt lugn för att vara påskafton, men jag misstänker att de kan komma en rush nu när som helst då jag själv drog hem. Men får väll ta och höra med Max imorgon hur det gått för honom.


Nu är det väll snart dags att ta och sova lite såhär vid 03:40

Skärtorsdagsnatten

Har varit rent ut sagt FÖRJÄVLIG!


Nyss kommit hem från jobbet och nu är det dags att lägga sig och sova efter en låång natt med folk som kommit från 00:30 fram till 06:00 på morgonen! Så sjukt mycket folk det har varit ute och illa att man jobbat själv hela natten och typ alla bara skulle ha mat.. -.-

Börja blogga?

Sååå! Nu har jag äntligen tagit och skaffat mig en egen bärbar dator också. :)

Så sitter och funderar på om jag kanske ska ta och dra igång med bloggandet. Så folk kan få reda på lite om vad jag gör om dagarna. Eller ska jag kanske bara skriva ner det på bdb? :s

RSS 2.0