Onsdag - Film hos Fredd igen

Styrde inte så mycket under dagen, men drog iaf över till Fredd och kollade på "The Promotion" på kvällen tillsammans med Fredd och Amanda. Dock så sög filmen.... Det hände lixom aldrig något. :/ Men det var iaf trevligt att träffa Fredd och Amanda så det jämnade ut sig en hel del där som tur var :)

Tisdag - Film hos Fredd

Styrdes film hos Fredd på kvällen kollade på Hellraiser III: Hell on Earth. Filmen var väll helt okej ändå för att vara från 1992.
Var iaf jag, Fredd, Tommy och Gustav som kollade på den. Även första gången Gustav åkte bil med mig. :)

Måndag - Sim city 4

Inte gjort mycket idag heller... Var hos Gustav ett tag och spelade Sim city 4. Men annars mest tagit det lugnt bara, funderade på om jag skulle dra till Petter ett tag och grilla eller styra Rosta rampen, men det vart aldrig av då jag inte orkade ta mig iväg.. Nu måste jag fan ta och sova så jag orkar med att hitta på något imorgon i varje fall!

Söndag - Fotograferade

Gjorde inte mycket denna dagen heller. Var ute med Gustav och fotograferade lite på eftermiddagen.

Lördag - Robinson

Inte mycket som styrdes denna andra maj..

kollade på Robinson hemma hos Petter och bara tog de lugnt där. Sen vidare och jobbade på kvällen.

Fredag - Chilldag

Tog och först träffade Fredd ett tag och hängde med han då han skulle äta på Rosa lis. Dock så hade de stängt vid 18 tiden och vi kom 18:17.. -.- Så det fick bli en pizza på grillcorner istället. Som han köpte med sig och så satte vi oss i central parken för att äta den.

Efter det så drog jag hem till Petter där jag tillbringade en massa tid med att spela super smash bros melee på emulator.

Sen så tog jag och drog hem för att vila ett tag innan jag väl tog och drog till jobbet.

RSS 2.0